Ons hotel

Ons hotel

Ons gezellige vakantiehotel heeft voor u vanalles te bieden wat uw verblijf of vakantie in het Sauerland onvergetelijk zal maken.

Wij beschikken over achttien tweepersoonskamers,  waaronder een familiekamer en enkele eenpersoonskamers. Alle kamers zijn met een lift te bereiken.
De kamers zijn rustiek ingericht, allen voorzien van een douche, toilet, tv met Nederlandse en Vlaamse zenders en een zithoekje. De meeste kamers hebben ook een balkon. Daarnaast kunt u uw auto altijd kwijt op onze ruime parkeerplaats.

Onze lounge en bar

Gezelligheid vindt u in onze bar/lounge. Voor het diner gezellig een uurtje of 2 borrelen in de bar/lounge. ’s Avonds is de bar gezellig met muziek en vele activiteiten, maar ook rustig bij de openhaard een glaasje drinken behoort tot de mogelijkheden.

lounge2

1600

Warsteiner

Wij schenken één van de meest toonaangevende premium pilseners uit Duitsland, Warsteiner is voor ons een bier om trots op te zijn.


Open haard

Herman den Blijker zou zeggen: “een lekker knapperend haardvuurtje”. Hij heeft volkomen gelijk, niets is gezelliger en sfeervoller dan een haardvuurtje. Bij ons maakt u het mee.

openhaard2

terras

Terras

Op ons tuinterras is plaats om lekker even uit te rusten en onze bediening zorgt met perfecte service dat u op het terras niets te kort komt. Hier kunt u rustig zitten en genieten.