Kamers

Kamers

Wij beschikken over 18 tweepersoonskamers,  waaronder 1 familiekamer.

De meeste kamers zijn met een lift te bereiken.
De meeste kamers hebben ook een balkon (waaronder de meeste Comfort- en Comfort Plus kamers) en deze zijn op aanvraag te boeken.

Al onze hotelkamers zijn tweepersoonskamers, voorzien van alle moderne gemakken en onderverdeeld in “Standaardkamers”, “Comfortkamers” en “Comfort-Pluskamers”. De Comfort-kamers onderscheiden zich hier van de Standaardkamers doordat deze groter zijn.

De faciliteiten zijn in alle kamers hetzelfde.

Onze kamers zijn rustiek ingericht, allen voorzien van een douche, toilet, tv met Nederlandse en Vlaamse zenders en een zithoekje. De badkamers zijn uitgerust met handdoeken, haardroger en een zeepdispenser in de douche.

Wilt u een eenpersoonskamer reserveren, stellen wij graag twee van onze tweepersoonskamers voor u beschikbaar en rekenen wij een toeslag van 30% op de aangegeven prijzen

Wat verstaan wij onder Standaardkamers, Comfortkamers en Comfort Plus kamers?

De Standaardkamers hebben een oppervlakte van 16 m² deze vallen onder de basis prijs

Onze Comfortkamers hebben naast de algemene voorzieningen een oppervlakte van 24 m²,een bureau en op aanvraag een balkon . Deze kosten bovenop de basisprijs €2,50 p.p.p.n meer.

Onze Comfort Pluskamers hebben ook nog een ruime zithoek met bankstel en tafeltje, op aanvraag een balkon en hebben een oppervlakte van 31 m², deze kosten bovenop de basisprijs €5,00 p.p.p.n meer.

De basisprijs ziet u op de volgende plekken: boekings-kalender op de website, bij het kopje arrangementen op de website, bij het kopje boeken op de website en in onze folders.