Informatie

Informatie

Het is weer mogelijk om voor toeristische doeleinden naar Duitsland te reizen.
In Duitsland mag u met 10 personen samenkomen. (Aan tafel, auto, wandelen etc.)

Omtrent de situatie in Gütersloh; Deze uitbraak is te wijten aan het niet naleven van de maatregelen omtrent mondkapjes en afstanden, alsook aan de woonsituatie van de werknemers waardoor 1 bedrijf terug te leiden is als de bron van de uitbraak. Daardoor is voornamelijk de Kreis Gütersloh in quarantaine geplaatst, tenminste tot 1 juli.

Deze kreis ligt 70 km bij ons vandaan. Op uw reis van en naar ons komt u niet door deze streek.

Voor de gasten die al eens bij ons zijn geweest weten dat onze receptie naast de bar ligt. Deze receptie is niet in gebruik, vanwege de smalle doorgang. Vandaar dat we de receptie verplaatsen naar de hal, bij de hoofdingang. U rijdt de straat in, richting het hotel, ligt aan de rechterkant onze kleine parkeer plaats en honderd meter verderop ligt, aan de linkerkant, de grote parkeerplaats. Tegenover de grote parkeerplaats bevindt zich de hoofdingang (onder de zegel van Warsteiner met Hotel eingang). Daar ontvangen wij u en begeleiden we u naar uw tafel(s).
De hoofdingang wordt alleen nog maar gebruikt als ingangsdeur en de deur van de bar wordt gebruikt als uitgangsdeur wij vragen u hiermee rekening te houden.

Zoals u waarschijnlijk al zult weten zijn mondkapjes verplicht in Duitsland.
Daarom ook in ons hotel.
Het is natuurlijk alleen verplicht om een mondkapje te dragen als u zich beweegt door ons hotel. Zit u aan tafel of bent u op uw kamer kunt u deze afnemen.
Denk eraan als u een winkel, musea of andere toeristische attractie bezoekt ( welke overdekt zijn of waar u geen afstand kunt houden) dat een mondkapje verplicht is.
Mocht u geen mondkapje hebben of kwijtgeraakt zijn tijdens uw verblijf hebben wij verschillende leuke mondkapjes te koop in ons hotel.

Wij zorgen ervoor dat onze gasten een vaste tafel hebben voor het hele verblijf, ook zorgen wij voor voldoende desinfectiepunten.

Het gehele verblijf zijn de openbare toiletten niet toegankelijk. Vandaar dat we op de aanreis dag vanaf 12.00 uur de badkamers op de hotelkamers schoon hebben zodat u in hoge nood gebruikt kunt maken van uw badkamer.
Het is alleen mogelijk naar de kamer te gaan voor het toiletbezoek waarna u weer bij de receptie verwacht wordt om u welkom te heten met iets te drinken en voor de lunch(tot 14.15)
Vanaf 15 uur zullen de sleutels overhandigd worden en mag u gebruik maken van de gehele kamer.

Wij zijn vanaf 12.00 uur geopend gelieve hier rekening mee te houden in uw reisplannen.

We hopen dat u begrip heeft voor onze maatregelen en dat u ,ondanks dit, uitkijkt om in ons hotel te komen genieten.
Bij aankomst krijgt u van ons verdere informatie omtrent uw verblijf alsook eventuele versoepelingen/verscherpingen van de maatregelen.

Dit zijn de maatregelen genomen op 30 mei, maar kunnen versoepeld of aangescherpt worden naargelang de regelgeving van de Duitse overheid.